ALICANTE VIS

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 198 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Alicante vis. Meer weten? Ontdek meer

23 mrt 2023 om 7:43 Geweldige zaak! Vriendelijk personeel. Hebben er een klant bij!
21 mrt 2023 om 14:48 Erg lekker en goed. Ik heb extra betaald voor een pistoletje en kreeg toch een gewoon puntje,was bij de vor8ge bestelling ook al zo. Toen heb ik er niks van gezegd,
12 mrt 2023 om 19:43 Ik vond het heel weinig voor het bedrag wat ik heb betaald voor de visachtigere (2x20 euro) en ook weinig verschillende vis. Wat ik kreeg vond ik wel heel lekker
7 mrt 2023 om 14:43 Lekkere kibbeling
4 mrt 2023 om 20:42 Heerlijke knapperige vis en lekkere gekruide frites. Zeker voor herhaling vatbaar. Kwam goed warm aan
1 mrt 2023 om 20:54 Not the freshest kibbeling, great shrimps and decent mussels. Ignored an added comment about dietary restrictions
26 feb 2023 om 19:44 Geen sausjes erbij gekregen en weinig portie friet.
23 feb 2023 om 22:53 Vond de saus al vreemd smaken.. zit hier nu met gigantische buikpijn! Dit was echt over de datum
19 feb 2023 om 17:32 Saus vergeten. Vis zonder saus..
10 feb 2023 om 19:56 Gewoon.. Lekker!
3 feb 2023 om 18:50 Heerlijk! Wel een rare bezorger, maar ja.. die zijn soms gewoon zo HAha. 5+5 sterren, dankjewel Alicante vis! /_\
3 feb 2023 om 14:36 Prima kibbeling, heerlijke viskroket. Wel weinig patat bij de combo (kibbeling, patat, salade). Broodje garnalen was een grote teleurstelling. Broodje sla met saus, en hier en daar een garnaal. Zat zeker nog geen 50 gram garnalen op.